Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yönetmelik ayrıca yangın merdivenlerinin gün süresince sorunlevsel kalmasını ve emniyet standartlarına şık olmasını tedariklemek midein bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele kırmızıır. Asıl teferruatlar arasında, güvenli ve dişi bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak yürekin kemiksiz tabelalar, kifayetli tenvir ve engelsiz yollar için gereklilikler yer kırmızıır.

Her mevsim azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya değişik bir hail bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapımızdan birisi cebir açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Başkaca geniş bayi ağına sahip Yangın Çıkış Kapısı firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik simultane kapının rahat açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak aşağıda yan alan illere bakım vermekteyiz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara için üretilmek zorundadır. 

Kurulum maliyetleri bile kurulumun karmaşıklığına ve lahika yangına dayanıklı tesisat ve aksesuarlara mahsus ihtiyaca rabıtlı olarak değişmiş olur.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk hileıyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en oranlı fiyatlarla ehil yürütmek yürekin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama veri alabilirsiniz.

Report this wiki page