Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince rafine davranıyoruz.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate allıkınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde değirmek olduğu bağırsakin, olanaklı olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem alınmaktadır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait tetebbu ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Mimariların bir parçbirliı şeklinde olduğundan harbi şekilde monte edilmeli ve muhtel şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istek olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Asıl özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok mualla sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanoğluın emin bir şekilde kaçmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış derunin kullanılması gerekir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul rahatliğinden az olmamalıdır.

Binalarda belli standartlarda konum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki kötü, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini mâni olmak veya olası evetğu denli geciktirmektir.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden yardım etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok baskı koşullar altında maslahatlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir zira âdemoğlu dirilik eminği ile vasıtasız alakadar olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat kesimünde ki nöbetletmelere sertifikalı mütenasip yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Özellikle duygun ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page